top of page
Preikestolen Disc Golf Club - Farge ver

Ukesgolf

Ukentlig konkurranse i regi av klubben.

En ukentlig konkurranse der alle som ønsker kan melde seg på. Alle nivåer er velkomne, og vi synes det er ekstra gøy om nybegynnere og juniorer blir med. Det er også en god måte å bli raskt bedre, da tips og triks deles ut til alle nye spillere som ønsker det.


I 2022 har vi laget en turnering som spilles hver mandag, med Preikestolen og Jørpelandsholmen annenhver uke. Det er også laget en overordnet turnerings-oversikt, der det kriges om å vinne sammenlagt. Det er de 10 beste rundene i løpet av sesongen som teller. Det vil si at om du har spilt 5 gode og 10 dårlige runder, så er 5 av dårlige ikke tellende runder. Her blir det premier til topp 3 på slutten av året, og ikke minst, HEDER!

Følg sammenlagtscoren her. 

Vi ønsker at flest mulig melder seg på Felles-start på ukesgolfen, da det er den mest sosiale måten å spille på.

Om du er usikker på hvordan du melder deg på, kan du bare møte opp 15 minutt før ved hull 1 på den banen vi spiller på, så viser vi deg hvordan du melder deg på.

Men vi har også laget flex-start!

Flex-start på ukesgolfen vil si at du melder deg på ukesgolfen på det tidspunktet som passer deg. Ved å trykke på "Meld deg på" (Må være innlogget på metrix for at den rubrikken skal vise) så får du opp valget av tdspunkt. Det er ikke lov å gå alene, så om du ikke skal spille med bekjente så må du melde deg inn på tidspunkt der andre allerede er påmeldte i en gruppe. Det er maks 4 spillere per gruppe.

Om du ønsker å samkjøre med andre opp til Preikestol-banen, så er det bare å skrive i facebookgruppen "Discgolf Jørpelandsholmen/Preikestolen". Da er det stor sjans for at noen har plass til deg i bilen sin :) 


Dersom en ønsker å delta på ukesgolfen, er det bare å lage bruker på discgolfmetrix.com. Så er det lett å melde seg på, via link til turneringen som annonseres av klubben på facebook ukentlig. Dersom du trenger hjelp med å lage bruker, eller hjelp til påmelding til ukesgolfen, så er det bare å kontakte oss via kontaktskjema på nettsiden, eller på facebook/messenger

Den vanligste feilen folk gjør når de skal melde seg på i metrix, er å ikke være innlogget - da dukker ikke muligheten opp for å melde seg på. Så om du ikke ser "Meld deg på her"-knapp, sjekk at du er innlogget.

Det koster ingenting å være med på ukesgolfen, men skal du være med å konkurrere om premiene som deles ut, må du være meldt inn i klubben. Det er CTP og diverse andre kjekke ting ved ukesgolfene i løpet av året, dette varierer.

Dersom en ønsker å være med på Ace-pott så kan en søke etter "Acepott Jørpeland" på Vipps. Det koster 20 kroner hver gang du ønsker å være med. Acepott er helt frivillig, kun for de som ønsker det :) 

Det er et "tak" på Acepott på 2000kr. Dersom ingen har tatt potten innen man når den summen, begynner de nye innskuddene å gå mot en ny pott. Man vinner da potten på 2000kr dersom man får Ace.

Om to mann, tre mann og så videre får Ace på samme turneringsdag, deles potten de imellom.

Arrangementer: About Us

Arrangementer

 • Preikestolen Disc Golf Course Opening Tournament
  4. juli 2021 - kl 0930
  Preikestolen Disc Golf Course
  4. juli 2021 - kl 0930
  Preikestolen Disc Golf Course, Preikestolvegen 521, 4100 Jørpeland, Norway
  Påmelding via metrix. https://discgolfmetrix.com/1746696 - husk å velg riktig klasse. Gi oss en lyd via epost eller Messenger dersom du ønsker, men sliter med å få meldt deg på. Påmelding stenger 02.07.2021 kl 21:00 Mer info: https://www.preikestolendiscgolf.com/pdgc-opening-tournament
 • Ukesgolf
  Sommerstid: Hver mandag klokken 19:00
  Jørpelandsholmen
  Sommerstid: Hver mandag klokken 19:00
  Jørpelandsholmen, Jørpelandsholmen, Strand, Norway
  Ukentlig konkurranse. Alle kan melde seg på, enten de er medlem av klubben eller ikke. For å være med og konkurrere om premier, må man være innmeldt i klubben.
Arrangementer: Upcoming Events
bottom of page