top of page

Åpning av ny bane :D

Oppdatert: 15. jun. 2021

Shallabing shallabajs, e ni ready for något najs?


Det blir åpningsturnering for den nye banen 4 Juli! Turneringen heter noe så originalt som PDGC Opening Tournament

Fyttirakkern så vi gleder oss 😁

gif

Påmelding til åpningsturneringen er nå åpnet for klubbens medlemmer. Påmelding for andre deltakere åpner på søndag 13.06. kl 18:00.

Påmelding skjer via metrix. https://discgolfmetrix.com/1746696 - husk å velg riktig klasse. Gi oss en lyd via epost eller messenger dersom du ønsker, men sliter med å få meldt deg på. Påmelding stenger 02.07.2021 kl :21:00


Banen er reservert for åpningsturneringen fra klokken 10:00 til klokken 18:00.

Så åpner banen for ordinært spill for hvermannsen, fra klokken 18:00 av på søndag 4. Juli.


For å betale kan man Vippse til nr 665140, eller søke opp Preikestolen Disc Golf Club på Vipps, og velge kategorien "Åpningsturnering".


Eller om man er enda mer teknisk anlagt, så kan man scanne QR-koden direkte inn i Vipps :)


Deltakeravgiften er 250kr. Da er parkering og greenfee for 3. & 4. Juli inkludert i deltakeravgiften. Muligheten er altså til stede til å trene der dagen før turneringen :)


Turneringspillet starter klokken 10:00. Det blir felles start (shotgun). Grupper på maks 5 personer. Registrering ved ankomst på turneringsdagen utenfor Adventurecenter, seneste ankomst er 09:30. Grupper deles inn kvelden før. Det blir samling utenfor adventurecenter/kolosseumsområdet for spill-instrukser før turneringen starter. Hvis en kommer tidlig fram og ønsker å putte mens en venter, så er det puttekorg både på et eget putteområde, over avslutningskorgen ved hull 20, og det er en puttekorg ved avkastet for hull 1. Digg.


Banen er en skogsbane. Vi har skoget, vi har tatt litt ekstra rundt flere av fairwayene, og vi har prøvespilt litt for å se for oss hvor discer kommer til å lande, for så å ta litt ekstra buskasvekster og andre ripsbærbusker i disse områdene. Det er likevel slik at vi anbefaler skikkelige tursko når en spiller her, for man spiller i høyeste grad i naturlige omgivelser. Kle deg riktig 🤠

gif

Banen er en 20-hullsbane, og snittlengden på hullene er 94,85 meter 🔥


Angående lunsj, så er det mulig å kjøpe der oppe.

Det er også laget 2 gode pakkepriser for de som ønsker å overnatte:

Alternativ 1: FBG Preikestolen Fjellstue

- Lunchpakke (sandwich m/drikke)

- Dagens middag

- Overnatting i dobbeltrom/twinrom på Preikestolen Fjellstue inkl frokost


Pris for 1 person: NOK 1665,- Pris for 2 personer: NOK 2080,-

Alternativ 2 - FBG Hikers Camp

- Lunchpakke (sandwich m/drikke)

- Dagens middag

- Overnatting i Hikers Nest inkl. frokost

Pris for 1 person: NOK 1040,-

Pris for 2 personer: NOK 1455,-

Bestilling av pakkene skal rettes direkte til booking@preikestolenbasecamp.no (ikke klubben). Se www.preikestolenbasecamp.no for mer informasjon rundt dette. Der står også åpningstider m.m.


Vi håper du blir med på turneringen, og at du liker banen - det gjør hvert fall vi! :D

gif

Så må vi si litt om smittevern på turneringen: Vi har vært i dialog med Strand kommune. Turneringen er godkjent, og vi får også lov å ha med deltakere fra andre kommuner. Forutsetningene for det er:

Ved samling før/etter spill, må det brukes masker. I dette samlingsområdet blir det også satt ut Antibac. Alle må forholde seg til den avstandsregelen som er gjeldende på turneringsdato. Det er ikke lov å ta på hverandres discer/utstyr, og putterne må hentes ut av korgen én og én. Om du får symptomer på luftveisinfeksjoner kan du ikke delta på turneringen.

Her har klubben et ansvar, og så ber vi også hver og en av dere å ta ansvar - minn hverandre på disse tingene dersom dere merker at det blir glemt.


Edit 15.06: Beskrivelser av banen er nå lagt ut på nettsiden. Se https://www.preikestolendiscgolf.com/banekart

275 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page