top of page

Årsmøtet

På årsmøtet ble flere ting tatt opp og mye forskjellig ble vedtatt.


En av gjenstandene som ble tatt opp var klubbens navn. For folk som ikke er fra Strand, er navnet vårt ikke selvforklarende, og flere folk har gitt utrykk for at de har måtte lete litt før de til slutt fant klubben, når de ville spille på Jørpeland. Et sterkt merkenavn er Preikestolen. I tillegg kommer en ny bane, rett ved startstedet for turen til Preikestolen. For at vi lettere skal assosieres med Jørpeland generelt, og den nye banen spesielt, ble det defor vedtatt å skifte navn. Nytt klubbnavn blir Preikestolen Disc Golf Club! Det er et sterkt navn som vi ser for oss kan passe godt med den veksten vi har som målsetting framover. Det ble også vedtatt at klubben skal kjøpe inn merchandise. Det blir handlet inn minier, håndklær, vindjakker og t-skjorter med logoen til klubben på. Logoen beholdes lik som den har vært, kun endret til nytt navn på sløyfen i logoen.

Vi kommer tilbake med bestillingsinformasjon senere. I tillegg til at de som ønsker kan bestille inn, kommer klubben til å handle et lite lager av de mest standard størrelsene.


Når man melder seg inn i klubben, mottar man fra nå av mini-markør med klubbens logo. Disse har vi sendt til bestilling, de ser ut til å bli veldig kule!

Medlemmer som allerede har betalt for 2021, mottar også selvfølgelig en mini :) Klubben skal bevege seg inn på instagram, konto PDGC2020 er opprettet. Lite der for øyeblikket, men vi planlegger å legge ut innhold etter hvert.


Klubben melder seg inn i NAIF, se https://amerikanskeidretter.no/forbund/om-forbundet/ for informasjon om det. Den største fordelen med å være meldt inn der, er at man kan kjøpe lisens. Man har da en forsikring som det anbefales å ha. Denne er anbefalt på generelt grunnlag å ha, men den er også påkrevd for å delta i NM og lignende. Ved innmelding der følger også diverse regelverk som man må følge. Disse regelverkene er til stede for å ivareta medlemmene :) Det ble vedtatt at ukesgolfer fortsetter mens arbeidet med å lage ny bane pågår. Så snart ny bane er klar, arrangeres en turnering, som en innkjøring av banen. Vi gleder oss. Ellers har vi gått opp og planlagt den nye banen flere ganger. Den blir utrolig bra!!!! Byggesaksbehandlingen skulle vært ferdig behandlet, men det har blitt noe utsatt. Som det stod i innkallingen til årsmøtet, så handlet siste del av møtet om den nye banen. Vi viste den fram på en TV, pekte, forklarte og giret oss opp.


Vi smører oss med tålmodighet, men smøreboksen begynner å gå tom. Håper alt av søknader blir ferdig behandlet innen 1-2 uker.

Gleder oss utrolig sterkt til å komme i gang med bygging av ny bane!


103 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page