top of page

2020 - corona, ny logo, nye medlemmer i styret m.m.

Oppdatert: 17. jan. 2021

Som alle andre, har vi lagt bak oss et spesielt 2020, der klubbens planer i all hovedsak ble skrinlagt, som følge av behov for smittevern.


I 2020 ble det omrokkeringer i styret, og i August ble det nye styret satt. Ny styreleder er Tord Mamre, mens styremedlemmer består av Richard Wollum, Julius Skår, Sander Lura-Wiik og Steinar Tollefsen.


Det ble også utarbeidet ny logo for klubben, som vi er meget fornøyde med. Fargevalg på logoen ble stemt på av medlemmene på Facebook, og ble heldigvis en farge som alle i styret også var fornøyde med!


Holmen Open lot seg gjennomføre i August, med de nødvendige smittevernstiltakene. Turneringen var en suksess, med 35 deltagere, strålende vær og et stort antall premier. Vi i Strand Discgolf Klubb vil takke Aceshop, Ryfylke lefsebakeri, Sport 1 Jørpeland og Takst Team for premier til Turneringen!


Ellers er det i størstedelen av året gjennomført ukesgolf med spesielle smittevern-regler. Det har vært forsøkt på Flex-start på ukesgolf, uten at det slo helt an.22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page