top of page

Det var gøy - årlig happening?

Doublesturneringen var kjekk! Veldig kjekt at så mange ville være med. Med 38 deltakere var det grupper som startet på nesten hvert hull.

Været var tilnærmet upåklagelig, men bare tilnærmet. Yr påstod at vi spilte i 2m/s, men etter å ha slikket på fingre og holdt de i været var samtlige enige om at det blåste mer enn som så. Meteorologisk institutt kan herved ta seg en bolle. Vinden varierte hele dagen, men var til tider kraftig.Vinden viste også igjen på scoren for dagen, med færre birdies enn forventet. I dag spilte vi i hovedsak for å ha det moro, så vi nevner ikke hele pallen. Vinnerne med småpene -14 kan likevel hedres; gratulerer til Nicholai Hagen og Henrik Østebø, bra spill!


Etter runden var det premiebonanza ved gapahuken, der førsteplass fikk velge premie først - før vi jobbet oss nedover listen. Premiene bestod av discer eller håndkle.


Så håper vi å se noen av de som var med i dag, på ukesgolfene som spilles hver mandag, og på andre turneringer framover. Ukesgolfene spilles annen hver uke på Jørpelandsholmen og på Preikestolen. På ukesgolfene spilles alltid en 24-hulls runde på holmen, og en 18-hulls sløyfe på Preikestolen (uten hull 14 og 15).

Om du ikke har parkeringskort på Preikestolen, så kan du alltid sitte på opp fra Jørpeland med noen andre spillere. Send PM til klubben eller spør på gruppen på facebook, så ordner transport seg :)


Vi koste oss nok i dag til at vi allerede har snakket om å gjøre denne typen turnering til en årlig happening!


110 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page