top of page

Doublesturnering på holmen!

Vi har lyst å ha en turnering som er lavterskel å bli med på. Hva er da bedre enn en doublesturnering på holmen, i slutten av April? Dette er virkelig for alle. Doubles/pargolf spilles på lag med en annen person - hvem som er på lag velges fritt selv av deltakerne. På hver teepad og lie, kastes det to ganger - en gang av hver lagspiller. Neste kast deretter blir fra best lie - det vil si at dere kan velge hvilket kast dere ønsker å spille videre fra. Dersom en på laget har kastet et bra kast, mens den andre på laget yanket sitt kast, så er det kun det beste kastet som har noe å si. Det spilles en 24-hulls runde. Etterpå er det samling med premiebonanza, med et godt utvalg premier fra Aceshop.

Alle deltakerne på turneringen vinner en premie. Hvor laget ditt endte resultatmessig, avgjør hvor fet premie du får. Når det spilles så gås det i grupper på 4stk - ditt lag, og et annet lag.


Dato er søndag 24.04.2022, oppmøte er klokken 10:30. Første kastet er klokken 11:00. Deltakeravgiften er 50kr for klubbens medlemmer, 100kr for ikke-medlemmer. Klubben dekker mao. en god del av utgiftene med premier her. Betal enten ved å søke opp klubben på Vipps, og velge kategori Doublesturnering - eller betal i Vipps direkte til #665140

Meld deg på ved å trykke her. Discgolfmetrix er en side for å registrere runder. Du trenger en bruker, men ikke en app - man fører scoren rett inn i nettleseren. Discgolfmetrix har hatt noen endringer i vinter og fremstår nå litt mer brukervennlig, men det er noen som synes det er litt uoversiktlige menyer. Om du er i tvil om hvordan du lager bruker eller hvordan du melder deg på, så bare spør klubben på PM på facebook/messenger, så hjelper vi deg!

Dette tror vi blir gøy, og vi håper vi får se noen nye ansikt!


Om du er i tenkeboksen på om du skal være med - slutt å tenk, bli med! Her er det lave skuldre og meningen at det skal være moro. Avtal gjerne med andre om å spille på lag på facebook, inne på gruppen "Discgolf Jørpelandsholmen/Preikestolen" dersom du ikke allerede har noen i tankene.


241 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page