top of page

Første dugnadsdag!

I går innså vi at vi hadde mulighet til å starte dugnadsarbeid allerede i dag. Og på så kort varsel, så klarte 6 mann å stille opp! Utrolig bra! OG NÅ ER VI I GANG :D Dagen var kjekk og variert. Vi fikk skoget, og skoget, og skoget. Så skoget vi litt, før det var på tide å skoge. Etter en kvikk lunsj og brus, skoget vi litt til. Resultatet ble at fairwayen på hull 1 nå er rensket for trær! Utrolig bra jobbet på kun en halv dags arbeid!! Skikkelig innsats av alle som var med.


Hull 1 blir knallbra, uttrykket "signaturhull" har sjelden passet bedre. Tunnelen blir bred og god - men så er også hullet utformet slik at dette blir utrolig artig. Og å hive nedover, er alltid en spennende utfordring. Hull 1 Lengde: Ca 180 meter Høydeforskjell: Ca -30 meter Par: 4 Mando/OB: Dobbel mando ved starten. OB 20 meter nedenfor kurv.


Status: Gjenstår å løpe over start- og sluttområdet av fairwayen med kantklipper, og montering av kurv og teepad. Hvordan det så ut når vi så vidt hadde startet:


Hvordan det så ut ved slutten av dagen:

TUSEN TAKK TIL DE SOM MØTTE OPP.

De neste 3 helgene blir det fullt kjør med skoging og rydding av fairwayer der oppe. Hull 1 er det som krevde mest arbeid siden vi skulle lage tunnel. Framover nå vil hver dag med innsats vise veldig godt igjen, ettersom vi har bygget banen etter det naturlige terrenget i så stor grad som det lar seg gjøre. Flere av hullene krever derfor ikke så mye arbeid før de er klare. Vi setter utrolig stor pris på om folk har mulighet til å bidra i løpet av de neste 3 helgene. Som regel vil minst én person fra styret være i gang innen klokken 9 i helgedagene, men det er bare å komme når det passer for deg. Hvis du har tenkt deg opp ønsker vi helst at du gir oss et hint på forhånd, så vi vet om det og kan planlegge ut fra det. Misforstå meg rett; Møt gjerne spontant opp. Vi blir påspandert snacks, brus og kaffe av Preikestolen Basecamp. Siden vi er inne i tiden vi er inne i, har de stengt serveringen sin. Vi bestiller derfor pizza-lunsj til de som stiller opp på dugnad. Og dekket parkering har vi selvfølgelig ordnet for dugnadsperioden, for de som blir med. Håper vi ser deg der en (eller to?) av de neste helgene :)


328 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page