top of page

Gulerøtter for dugnadsfolk!

Vi er i innspurten, men byggingen går ikke av seg selv.

Vi har funnet noen gulerøtter å dele ut, og håper disse sammen med ønske om å få spille på ny bane kan gjøre at mange er lystne på å komme på dugnad de neste 2 ukene.

Den første guleroten som nevnes, er at vi planlegger en åpningsturnering den 4. juli. For at vi skal få til det, må jo banen være ferdig. Om vi får like mange som deltar på dugnad i en periode nå, som det var i startfasen, vil dette være oppnåelig! Det har i en periode nå vært høyst variert hvor mange som deltar i dugnadsarbeidet. Vi setter pris på alle som finner mulighet til å være med. For å vise det, har Preikestolen Fjellstue/Norwegian Experience gitt tilbud om premie til dugnadsfolk!


- etter totalt 10 timer dugnad, får du gratis leie av kano for 2 personer - etter 25 timer - gratis leie av trøbåt for inntil 5 personer - etter 40 timer - gratis overnatting på Hikers' Camp for 2 personer - og etter 60 timer - gratis badstubåtleie (1 time) for inntil 10 personer

Du kan samle opp alle belønningene etter hvert som du passerer de ulike timene. Om du vil vite hvor mange timer vi har registrert på deg - send en melding. Tusen takk til Preikestolen Fjellstue for sponsing av premiene!


Fremdriften er per dags dato på 76%. Det gjenstår kantklipping, bæring av materialer, snekre teepads, snekre gangbaner, litt skoging og rydding.

Du kan velge hva du vil gjøre, vi viser deg hvordan det skal gjøres. Du er med så lenge du har tid og mulighet.


Drikke og snacks spanderes på dugnadsdeltakere. Og lunsj til de som er der litt lenger. Denne uken var det dugnad på tirsdag. Det blir også dugnadsarbeid på torsdag fra klokken 20, lørdag klokken 9 til 17 og søndag klokken 10 til 15. Håper vi ser deg der for en skikkelig innspurt, så vi kan spille en fullstendig bane på åpningsturneringen!
105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page