top of page

Her kommer teepadene!

Ukene flyr forbi, særlig med alle disse røde dager. Det er veldig kjekt å se at så mange følger med på fremdriften på nye Preikestolen Disc Golf Course. Blogginnleggene blir godt lest, klubben får en del henvendelser, og folk som har stilt på dugnad har virkelig vist seg å være arbeidshester. Da vi opprinnelig hadde regnet med å få lov til å ta første spadestikk før nyttår, hadde klubben egentlig satt av 6 måneder til selve byggingen. I tempoet det jobbes i nå, så blir byggetiden kortet ned til bare litt over 2 måneder, samtidig som vi gjør samme jobben. Etter 5 uker har ildsjelene nå jobbet hele 344 dugnadstimer. Det er like mye som 2 heltidsansatte ville ha jobbet i samme periode. Så: hatten av for alle som har stilt!

Og hva har vi jobbet med denne uka?


Vi har skrudd opp skilt ved en rekke hull. Skiltene er utformet etter "Merkehåndboka" som ellers blir brukt på vanlige turstier. Skiltene er ikke for påtrengende, men samtidig godt lesbart.

Og slik ser det ut på hull som har mando og drop-zone. (her hull 9 og 20).

Det ble også litt mer snekring av gangbaner. Nedenfor ser du bilder av gangbaner/broer ved hull 11, som er lagt slik at spillere lettere vil kunne gå tørrskodd, samtidig som våte områder skånes fra slitasje. Utformingen er ganske proff synes vi selv, og gangbroene gjør det lettere å se hvor fairway går. Dette vil også redusere antall feilkast.

Vi brukte 1 kveldsøkt denne uka på skoging/rydding av hull vi ikke hadde jobbet på ennå. Nå som dagene er lange er det en fryd å være ute og fysisk aktivt til langt utpå kveldene. Solnedgangene ved Refsvatnet tar pusten fra deg. Tenk å spille diskgolf her om ikke så lenge!

På fredag kom vi til ukas høydepunkt: Aceshop kom på befaring for å vise oss hvordan vi skulle snekre/bygge teepads. Og - holy macaroni - så utrolig kult et hull plutselig ser ut med en teepads på plass! Lite visste vi om hva slags følelser det å rulle ut litt kunstgress kunne utløse. haha!

Remi, Tord, Richard, Kjetil og Rune har skrudd, ladet drillbatterier og skrudd mer, mens Johannes kappet og kjørte ut materialer for harde livet. Og i dag - lørdag - hadde vi plutselig fem (!) teepads på plass! Se på dette og si meg at det ikke begynner å klø i diskene nå.


Hull 1 - det blir 2 teesigns her. 1 vanlig ett, pluss 1 som gjentar spillereglene (i tillegg til infoboard som kommer opp ved parkeringsplassen.

Hull 2

Hull 3

Hull 4

Hull 5 - wow!

Teesignene får ikke informasjon før rett før åpning - samtidig som vi skal sette opp kurvene.


Ellers har Joel, Marthe og Sander hjulpet masse med flere tiltak, som å grave ned betongfundamenter til teepads og kurver, rydding og kantklipp på flere hull.


Dette begynner å likne på noe. Fremdriften er nå på 65%, opp fra 54% forrige lørdag.


Det blir flere muligheter til å bli med på dugnadsleken til uka. Selv om vi viser solid fremdrift, så er vi bare en liten gjeng. Vi trenger all hjelp vi kan få for å holde farten oppe, samt sikre at arbeidsgivere og hjemmefronten til de som har stilt mest ikke begynner å klage altfor mye, hehe. Ikke vær redd om du ikke har vært med før eller ikke er medlem - de fleste av oss er ganske ufarlige.


Følg med på vår Facebookside og gruppe hvis du ønsker å få flere detaljer, og bli orientert om både ukesgolf og dugnadsøkter.


Vi håper å se deg!


Fremdriftsoversikt275 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page