top of page

It's alive

Da er banen endelig åpnet! Og det med et brak - 100 påmeldte i tiden før åpningsturneringen, og med litt frafall rett før start ble det 91 deltakere på åpningsturneringen på søndag 4. juli! På lørdagen hadde folk mulighet til å teste og øve seg på banen, mens det ennå foregikk litt kantklipping på enkelte hull. Det ble en god gjeng som nyttet seg av pakken til Preikestolen Basecamp, og overnattet på hotellet. Etter en testrunde på lørdag var det mange som var våte og kalde, været var slettes ikke med oss på lørdag. Det var derfor deilig å kunne få i seg en knallgod middag på lørdagskvelden!

Værmeldingen for søndagen varierte fra time til time, og nervene kom for oss arrangørene mens vi satt og spiste. Kom åpningsdagen til å bli ødelagt av dårlig vær - og det etter vi hadde hatt 2 måneder med nesten sammenhengende nydelig vær?

På søndagen dunket hodet litt ekstra fra lørdagskveldens særdeles gode middag og drikke, men når persiennen på hotellrommet ble tatt opp ble vi blendet av at solen speilte seg på et blikkstille vannspeil i Refsvatnet.

Pfjo! 😅 All hodepine forsvant med tåken, og med ny iver ble det satt i gang med finishen før turneringen.De siste grenene ble sagd på hull elleve klokken halv ni på morgenen. Klokken halv ti gikk spillerne til sine respektive starthull, mens det ble holdt åpningsseremoni på hull 1. Det ble sagt mange fine ord på åpningsseremonien, og klubben ble stoltere og stoltere over innsatsen vi har levert. Tydelig at folk var glade for, og imponerte over, det vi har fått til. Det gikk også opp for oss selv, at selve byggingen har tatt 10 uker - det føles virkelig som om det har tatt lenger. Klubbens medlemmer har levert over all forventning! Når klubben ble kontaktet i september 2020 av Norwegian Experience som vurderte å investere i frisbeegolfbane, ble vi umiddelbart gira. En større bane har vært et savn i Strand. Å oppleve den utrolig gode samarbeidsevnen og kompetansen til de ansatte i NX som har jobbet med dette, har gjort dette prosjektet til en drøm fra start til slutt for en klubb som oss. Turneringen gikk bra! Vi opplevde i løpet av runden å ha alle sesonger med vær - til og med noen sesonger man ikke egentlig får i Norge. Det var varme, sol, tåke, styrtregn, kulde, yr. Så ble tåken varmet opp av solen og det kjentes ut som man kom ut av flyet på charterferie (for de som enda husker det). Styrets gruppe var kommet til hull 15 når tåken kom. Det var ikke ideelt å ha banens lengste kast når discen forsvinner så raskt ut av syne! Med god spotting gikk det likevel bra!

For den proffeste klassen, ble det 3 stk som spilte på -6. Pallen ble derfor avgjort med en spennende playoff, med Sudden Death 😁 Det har vi ikke vært med på live før, og vi synes det var utrolig artig. Pallene i de respektive klassene ble som følger: Advanced (25) - etter Playoff

 1. Sindre Skippervik

 2. Mikael Andersen Lindstad

 3. Yngve Mæland


Intermediate (17)

 1. Ole Toni Johansen

 2. Delt 2.plass - Zander Polderman & Tord MamreRecreational (37)

 1. Lauri Pilv

 2. Preben Idsø

 3. Fredrik HøilandFemale (9)

 1. Trine Varaas Haugen

 2. Virgi Sokk

 3. Marthe Iversen


Junior t.o.m. 17 år

 1. Tobias Hjorteland Schjølberg

 2. Joel Nag

 3. Magnus Lundberg


Gratulerer så mye til pallplassene! Meget sterkt 💪

I tillegg til pengepremier og diverse merch til vinnerne, var det sponset premier av Preikestolen Fjellstue og Aceshop.


Takk til Stiftelsen Preikestolen som sponsor av parkering for deltakerne.


Det var også en Acepott, sponset av Takst Team, på 1000 kr per deltaker. Dessverre kom det ingen Ace på denne turneringen!


Vi hadde ikke fått i stand en så kjekk bane og turnering, uten noen sponsorer underveis.

Vi ønsker å rette en spesiell takk til sponsorene

Etter premieutdeling og avskjed til deltakerne, segnet enkelte styremedlemmer om i gresset. En lang periode med arbeid og moro var over. Uttrykket "Learning by doing" har sjelden passet bedre, men vi synes selv vi har kommet godt i mål. I etterkant av turneringen er det sendt ut et spørreskjema. Tilbakemeldingene er positive, og det er vi sjeleglad for! Kjekk og utfordrende bane, i nydelig natur, er en gjenganger. Det er akkurat det vi har prøvd å skape her, så vi er meget happy. Det er også flere tips, meninger, forslag og spørsmål som kommer. Det setter vi skikkelig stor pris på. En bane tar litt tid å "gå seg til", og man klarer ikke forutse alt. Alle konstruktive tilbakemeldinger som kommer er derfor gull verdt for oss.


Etter vi har summet oss litt og sommerferien er over, kommer styret til å sette oss ned med tilbakemeldingene. Vi kommer til å gå nøye gjennom dem, og se på hva vi eventuelt skal gjøre av endringer.


Fotosafari fra turneringen:


Været som møtte oss om morgenen


TD og Ass. TD klare for å registrere deltakerne. I forgrunnen er Premie til 1. plass, trofé laget av Espen Larsen, av et stykke tre som var kappet under byggingen.


Starten på åpningsseremonien.

Snorklipping av Liv Jorunn Tjelmeland, og så var vi i gang!


Humør på topp underveis - en mulighet for tomahawk gir alltid glede, eller?

Playoff med tilskuere - nerver for både de som spiller og de som ser på. Det var utrolig tøft å se playoff! Hatten av for de 3 som kjempet om 1. plass, topp underholdning og gode kast! Her har akkurat Sindre Skippervik kastet et kast som skulle vise seg å være godt nok til å ende opp med 1. plassen.

Til slutt, en video av en putt som ikke alle ville gått for 🙈😆
230 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page