top of page

Kombiturnering!

Oppdatert: 30. aug. 2021

Banen har vært åpen i litt over en måned, sommerferien er over, og vi har fått ladet batteriene. Da kan vi begynne å tenke på turneringer igjen! 😀 Den første turneringen vi bestemte oss for å ha, blir en kombinert turnering med banene på Jørpelandsholmen og Preikestolen. Turneringsdato er 12. september!


Planen er 12 hull på Jørpelandsholmen. Vi samles så til lunsj, så 20 hull på Preikestolen på Blue layout. Vi har laget en ny layout for dette i metrix 😀


Mer praktisk informasjon kommer etter hvert som vi får det avklart.


Praktisk info som allerede er klart: Det spilles i grupper med 5 spillere på holmen. Turneringen starter på Jørpelandsholmen klokken 10. Møt opp minst 30 minutt før, ved gapahuken til venstre etter brua, for informasjon om regler m.m.

Det planlegges med lunsj klokken 11:30 ved Preikestolen Basecamp - vi må komme tilbake til pris og meny for dette, ettersom det ikke er avklart enda.

Så starter runden på Preikestolen med avkast klokken 12.30.


Om det blir god flyt i spill og logistikk, så kan det hende disse tidspunktene blir justerte. Så hold følge med turneringsgruppen hele dagen - ikke stikk hjem i lunsjen 😅


Det blir en turneringsavgift på 150 kr for klubbmedlemmene, 200 kr for ikke-medlem, avgiftene går i hovedsak ut i premier igjen. Klubben kommer til å beholde rundt 20% av avgiftene som en inntekt. Disse pengene er øremerket til innkjøp av ny kantklipper.

Inkludert i avgiften er greenfee og parkering, til de som trenger parkering. Dette er mulig takket være godt samarbeid og sponsing, av Stiftelsen Preikestolen!

Samtidig så oppmuntrer vi til samkjøring. Alle i styret har ekstra plasser i bilen, sitt gjerne på med oss opp fra holmen, om du ikke har parkeringskort til å stå oppe ved preikestolen!

Det blir premiering til pallen i alle klasser. Det blir også to CTP-premier denne dagen - en på holmen, og en på preikestolen. Det blir også Acepott. Vi kommer tilbake til summer og inndeling etter hvert som vi får det avklart :)


Link til påmelding i metrix: https://discgolfmetrix.com/1868271


Håper vi ser deg der 😀

189 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page