top of page

Kombiturneringen nærmer seg

Turneringen nærmer seg, og vi gleder oss! Første gang vi har mulighet til å ha en runde på hver bane her inne. Værmeldingen for søndagen varierer veldig, fra strålende til litt regn, så vi får bare krysse fingrene for best mulig vær. Ser uansett ikke ut til å bli vind 🙂

Turneringen er ment å være for alle nivåer. Selvfølgelig er det en fordel om du har holdt i en disc før, men la ikke resultat-skrekk holde deg fra å delta! Vi er glad for alle vi får spilt med.


Påmelding på metrix. Om du ikke vet hvordan du melder deg på, så ta kontakt, så fikser vi det for deg. Gruppene blir delt tilfeldig inn, vi ønsker jo at alle skal bli kjente med nye folk. Men om du ønsker å spille sammen med noen så kan vi forsøke å få det til. Siden gruppene blir delt inn kvelden før, så må du si fra om slike ønsker, før den tid!

Oppmøte blir på Jørpelandsholmen, kl 09:30. Gå til venstre etter brua, bort til gapahuken, så finner du andre der, fra rundt klokken 0920. Gruppene blir delt inn kvelden før. Gruppene blir på 4 mann. Maks deltakerantall er da 48 mann, siden det kun er 12 hull på holmen. Første avkast blir klokken 10:00. Etter vi har spilt en runde, planlegges det med tid til lunsj oppe ved Preikestolen Fjellstue. Så justerer vi avkast oppe på Preikestolen, etter når folk er ferdige med lunsjen.

Alle turneringsdeltakerne får 15% rabatt på all mat på menyen til fjellstua. Lunsjmenyen åpner normalt sett ikke før klokken 12. Dersom en vet hva en vil ha, kan en forhåndsbestille, så har de maten klar til 11:30 (vi regner med å være der oppe innen da).

F.eks koster en Sandwich, med 15% rabatt, 83 kr. Gi oss en beskjed dersom du ønsker forhåndsbestilt mat, til stranddiscgolf@gmail.com!


Meny her: https://app.ordr.no/location/LxqyXPg4XAW

På Jørpelandsholmen blir det CTP på hull 9. På Preikestolen blir det CTP på hull 3. Vi har fått sponset CTP-premier av Preikestolen Fjellstue. De selger discer på Adventure Centeret sitt, og har donert en disc til hver CTP-premie. Takk til dem!

Om en vil vite mer om hva Fjellstuen har å tilby, kan en lese om det på nettsiden deres. Vi har også fått sponset Acepott (hull 7 på holmen, anyone?). Takst Team AS sponser Acepott på 500kr per deltaker, for anledningen! Alle som betaler deltakelsesavgiften, får denne muligheten. Takst Team har drevet med taksering i over 35 år, og er firmaet med bredest kompetanse i Rogaland. Kontakt dem dersom du trenger takst på eiendom.


Inkludert i deltakelseavgiften på 150kr/200kr er parkeringsoblat og evt. greenfee. Å ha parkeringen inkludert, er mulig grunnet sponsing av Stiftelsen Preikestolen. Tusen takk til dem, det gjør logistikken så mye lettere! Husk at dersom du skal bestille parkeringsoblat, det gjøres på forhånd. Gjør det her: https://forms.gle/FjN8a7WwKcoJzGW19

Så har vi også noen premier til utlodding, til de som ikke havnet på pallen.


Regner med du har spilt banene før, men om du ikke har fått tid til det, så tipser vi om at godt fottøy er viktig!


Betaling av deltakelsesavgiften gjøres enten ved å søke etter "Preikestolen Disc Golf Club" på Vipps, og velge kategori "Åpningsturnering", eller så gjøres det direkte til Vippsnr #665140. Ber om at du betaler senest dagen før turneringen. Det koster 150kr for klubbmedlemmer, 200kr for ikke-medlemmer.


Se også caddybok for anledningen. https://www.preikestolendiscgolf.com/caddybok


Kombinert
.pdf
Download PDF • 46.84MB

Det blir Blue layout på Preikestolen.

Det som er mest viktig å se på, er hull 5. Laget en quickfix i paint, men vi må bestille en endret skilt-tegning på det. Tar en gjennomgang om hvordan hullet skal spilles, før vi starter på Preikestolen. På holmen er alle 12 hullene lagt inn som "ordinære" hull.


338 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page