top of page

Lyst å støtte klubben?

Som en liten klubb, har vi en ganske liten klubbkasse. Det har vi klart oss med fram til nå. Ingen i styret tar ut noen form for honorar, og vi er sparsomme med midlene. Turneringene får vi som regel til å gå i null, kanskje litt i pluss dersom det kommer ekstra mange deltakere. Med den nye banen så har vi økt motivasjonen vår for hva vi kan satse på, og da øker også utgiftene.
Klubben har nylig investert i kantklipper, webhosting av hjemmeside, parkeringskort til dugnadsdeltagere. Vi har også lyst å investere i noen kjekke og kule ekstrating på den nye banen på litt sikt, samt å i løpet av neste år få på plass de siste teepadsene på Jørpelandsholmen (for travelt i år). På sikt ønsker vi også å kunne arrangere større turneringer på den nye banen, med de utgifter det medfører.


Hvis du har lyst støtte klubben i dette arbeidet, er selvfølgelig det kjekkeste og beste om du melder deg inn og deltar på våre arrangementer. Målet vårt er å vokse oss store og lage et godt discgolfingmiljø i Strand, så å faktisk se deg og spille med deg er det vi helst vil. Vi har et mål om at vi er 40 deltakere i gjennomsnitt på ukesgolfen i løpet av neste år. Vi ser ikke noen grunn til å ikke sikte oppover 😊

Det finnes likevel flere andre alternativer, som vi tenkte å fortelle litt om her.00 En måte å støtte klubben på, er at en kan kjøpe merchandise. For klubbmedlemmer legges det på et påslag på rundt 30-50kr per plagg, som går til klubbkassen. For ikke-medlemmer og støttemedlemmer legges det på rundt 80-100kr per plagg. For eksempel koster hettegenseren, som vi synes ser meeeget bra ut, 330kr for medlemmer. Resten av prisene finner en på nettsiden. Trykk 2 ganger på bildet av plagget, så får en opp både beskrivelse og priser.


En helt ny måte å støtte oss på, er å bli "støtte-medlem". Som støttemedlem får du mulighet til å delta og stemme på årsmøtet. Du får opp til 2 eposter i året (vanligvis 1) om hva som rører seg i klubben. Du får ingen andre klubb-fordeler. Intensjonen med dette er å gi de som ønsker å støtte klubben, men som ikke ønsker å spille, en mulighet til å gjøre det.

En tredje, god måte å støtte klubben på, er å velge klubben som grasrotmottaker.

Dette er kjærkomne ekstra-midler for klubben. Det er disse pengene vi bruker av til premier i arrangementene våre. Så om du ikke vant i lotto, så fikk kanskje noen andre gleden av å vinne en disc, der en brøkdel av det du satset for har bidratt til premien. Da kan en vel si at du vinner hver gang du tipper, selv om du ikke får 9 rette. For å glede andre er premie nok i seg selv. Eller?


Vervekort/info fra Norsk tipping:

Vil du gi din støtte til PREIKESTOLEN DISC GOLF CLUB?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i PREIKESTOLEN DISC GOLF CLUB. Vårt organisasjonsnummer er 916074816. For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.


Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren

• Mobilspill

• Norsk Tipping sine nettsider

• SMS, send Grasrotandelen 916074816 til 60000


For mer informasjon se www.norsk-tipping.no

73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page