top of page

Ny sesong!

Det nærmer seg ny sesong!


Sesongen starter plutselig nå! Kommende helg, lørdag 19. mars, kjøres det en turnering i samarbeid med Moseng på Preikestolen. Turneringen blir en PDGA C-tier. Mer info om den kommer i morgen, mandag.


Og etter en turneringsdag er det vel herlig å slappe av med litt dugnad? Vi kjører en 3 timers økt på søndag 20. mars, fra klokken 10 til 13. Det er behov for litt arbeid både på Preikestolen og på holmen. Hold av 3 timer til å arbeide litt, og få glede av det når det spilles resten av sesongen :)


Vi starter opp igjen med ukesgolfen etter skiftet til sommertid, i slutten av Mars. Vi gleder oss! I år står vi fritt til å kjøre ukesgolfene hvordan vi ønsker. Kommer tilbake til hvordan de kjøres, senere - vi må bare bestemme oss først!
Om du har noe på hjertet (ønsker, spørsmål, tanker), så ikke nøl med å kontakte oss på messenger eller epost.


Husk å betal medlemskapskontingent! Det er midler vi trenger, og vi ønsker selvfølgelig at klubben vokser :D

Vi bruker i hovedsak Vipps, gå i Vipps-appen og søk opp Preikestolen Disc Golf Club, og velg din medlemskategori. Ordinært medlemskap er 250kr i året.


Se også https://www.preikestolendiscgolf.com/medlemskap


Om det ønskes å betale via nettbank, er kontonummeret 1503 67 33389.

VIKTIG å merke betalingen med epost, så vi lett får tak i dere senere.


Om man ikke har betalt medlemskap innen 30.mars, er medlemskapet regnet som utgått, og man går glipp av medlemskapsfordelene (blant annet å spille gratis på banen ved Preikestolen).


Ellers opplyser vi om at det er mulig å sette klubben som grasrotdeltaker. Midlene vi får inn via grasrot spiller en stor rolle i klubbens økonomi. I fjor fikk vi kjøpt 2 kantklippere med grasrotmidlene.


I styret har Sander Lura-Wiik et ønske om en pause. Vi takker Sander for strålende innsats i styret 🎂 Inn i styret kommer Preben Idsø - friskt blod, som allerede kan det å lage turneringer på det alltid så intuitive metrix. Dette blir bra 😀
98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page