top of page

Påskekurven & ukesgolf

Da er påskekurven gjennomført. Høyst uforventet at det var snø når vi våknet i dag. Været skiftet under turneringen fra sidelengs plutselige vindkast, til nydelig sommervær, tilbake til vindkast. Snø lå på bakken når vi startet turneringen, og mot slutten var det grønt. Litt av alt i dag, og scoren til deltakerne gikk opp og ned i henhold til vinden. Med kun lokale deltakere, var det spenning knyttet til oppmøtet. Vi er fornøyd med frammøte.

Premie gikk til 1. og 2. plass på herresiden:

Sander Lura-Wiik på første plass. Gratulerer!

Markus Gjerde på andre plass. Gratulerer!

På damesiden gikk premien til førestplass:

Marthe Iversen på førsteplass. Gratulerer! Så må det nevnes at hun også stakk av med Acepotten, etter en nydelig Ace på hull 7.


Vinner av CTP som blant annet hadde en høyt ettertraktet Destroyer, ble Petter Risa. Gratulerer!

Videre var det flere premier på utlodding. Vi ønsker å takke Sport1 Jørpeland, Aceshop AS, Preikestolen Basecamp og Takst Team for deres sponsing!


Ukesgolfen endres nå fra søndager til mandager. Tidspunktet for oppstart blir klokken 19:00. Vi håper at antallet deltakere på ukesgolfen øker utover året også i år, slik det har gjort jevnt og trutt de siste årene :)


Navneskiftet til klubben er nå registrert i Brønnøysundregisteret. Vi har endret navnet på hjemmesiden vår. Straks endrer vi navn til Preikestolen Disc Golf Club også på facebook, & instagram.


Framover blir fokuset for klubben å lage ny bane ved Preikestolen Fjellstue. Vi ønsker flest mulig deltakere på dugnad. Gi oss gjerne et hint allerede nå dersom du kan tenke deg å stille, jo flere jo bedre, selvfølgelig :)


Neste turnering kjører vi når den nye banen er klar til å spilles på, og sikter på at åpningsturneringen blir like spektakulær som banen blir, og starten på mye godt spill der oppe. Det er i klubbens planer å ha 2 ukesgolfer hver uke, en på den nye banen og en på holmen.


Vi har såvidt luftet sponsing av banehull på den nye banen for noen bedrifter, og umiddelbart fått mye interesse og landet noen avtaler. Veldig positivt at vi fikk umiddelbar positiv respons, og vi håper at flere hiver seg på når vi starter for fullt. Se nederst på sponsorsiden vår, https://www.preikestolendiscgolf.com/get-involved-1 for mer informasjon. Ta kontakt med oss om du, eller en bedrift du kjenner til, er interessert. Førstemann til mølla prinsippet :)
136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page