top of page

Sesongen er skikkelig i gang nå

Livet starter i April.

Da er snøen smeltet bort,

frem kommer det hundelort,

men den blir fjernet ganske fort,

i April.

Sommeren er i nærheten,

Discgolf er selve kjærligheten,

Destroyern er uunnværligheten,

I April.Da er sesongen startet for fullt! Sesongen startet med Hytorc Tour på Preikestolen, ukesgolf startet på Holmen uken etter. I år kjøres ukesgolf annenhver uke på Preikestolen og Holmen.


Med 47 deltakere på turneringen på Preikestolen, 13 deltakere på første ukesgolf på Holmen og 9 deltakere på første ukesgolf på Preikestolen, er vi meget fornøyde med deltakerantallet så tidlig i sesongen. Spesielt med tanke på været som var meldt på ukesgolf nr 2 med 19m/s i kastene var det gledelig at så mange ble med. Heldigvis tar ikke vinden noe særlig der oppe, med alle fjellsidene rundt.

Så håper vi at vi blir flere og flere deltakere for hver ukesgolf utover sesongen!


Ukesgolfene starter klokken 18:30 hver mandag. På Holmen er det fast rutine at sløyfen spilles 2 ganger, slik at det blir en 24-hullsrunde. På Preikestolen lager vi en 18-hulls runde uten hull 14 og 15 som vi kommer til å bruke ved ukesgolfer, for å spare tid og gåavstand. Deltakere har som regel ledig plass i bilen, så om du ikke har kjøpt parkeringskort der oppe så er det bare å sende PM og be om å få sitte på, eller spørre på facebook-gruppen.


På ukesgolfene ønsker vi deltakere på alle nivåer. Om du har lyst å bli med men ikke er sikker på om du er god nok, så kan vi si med sikkerhet at du er god nok. Ingen deltakere er skumle å spille med. Så bli med! :)


Den 24.04. kjører vi i gang med en turnering på Holmen. Det blir en doubles-turnering (pargolf), der man spiller på lag med en annen person. Begge kaster, og så spilles det videre fra der det beste kastet landet.

Deltakeravgift blir på 50kr for klubbens medlemmer, og 150 for ikke-medlemmer. Pengene går rett ut i premier. I tillegg bruker klubben penger på premier til sine medlemmer. Det vil si at alle deltakere skal sitte igjen med en premie. Det blir premiebonanza etterpå - premier legges ut, og vinnerne får velge først. Så hold av 24. april i kalenderen hvis det hørtes kjekt ut! Påmelding og mer info kommer i slutten av påsken. Medlemskapslistene er rensket. De som ikke betalte medlemskap innen utgangen av mars, er fjernet fra listen. I løpet av påsken renskes også listen i metrix. Om du ikke har betalt, håper vi det er en forglemmelse, og at vi snart ser deg tilbake i medlemskapslisten, og aller helst at du deltar på arrangementene våre! Økt antall medlemmer gir økte muligheter!61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page