top of page

Status før påske

Vintergolf nærmer seg slutten. Etter påsken blir det starten på vanlig sesong, og vi gleder oss. Ny dag for ukesgolfene blir på mandagene.


Siden dugnadsarbeidet på den nye banen ikke har startet, har vi tid til å stelle i stand en turnering. Påskekurven går av stabelen 5. april. Håper vi ses der!


Nå er miniene med klubblogo kommet! Vi synes de ble knalltøffe. De er gjennomsiktige, av akryl, så det er ikke så lett å fange dem opp på kamera. Men bildet under er et forsøk :)

Hvis du er medlem i klubben, får du utlevert en mini ved en passende anledning. Hvis du heller vil hente den, enn å vente til du er med på et arrangement, så er det bare å ta kontakt med oss. Vi avtaler et sted for å få den overlevert :)

Det er fremdeles noen ting som gjenstår i søknadsprosessen før vi kan starte dugnaden på den nye banen. Vi gleder oss til å få en lokal, fantastisk bane å spille på.

Det er mulig å være sponsor på den nye banen!


Navneskiftet som vi tidligere annonserte, er meldt inn til Brønnøysund Registeret. Vi går altså fra å hete Strand Discgolf Klubb, til å hete Preikestolen Disc Golf Club. Vi er godt fornøyd med dette valget :)84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page