top of page

The End is Nigh

Vi jobber nesten hver kveld på banen nå. Det viser utrolig godt igjen den ene dagen, og ikke like godt den neste - men framgang er det, hver gang vi er der.


Vi har fått hjelp av idrettsklassen på Strand VGS til å bære ut materialer. De ble belønnet med badstubåt og padling.

Det var helt fantastisk så mye det hjalp - bæringen av materialer har virkelig tæret på rygger, skuldre og tiden det tar å bygge bane. De gravde også molo rundt kurven på hull 10 (selvfølgelig må vi ha molo på banen) og satte opp 9 kurver. Tusen takk til dem!

En byrde av våre skuldre, helt bokstavelig talt! Så begynte det å regne en del, for halvannen uke siden. Det har gjort at ting har gått litt tråere. Vi har også fått erfare at i midten av juni starter høysesongen for knott, det merkes om man står i ro og snekrer teepad 😅. Heldigvis merker man ikke knotten ved spill. Likevel har det gått ganske greit framover - hva gjør det vel at en er bløt inn til bokseren, når en begynner å se slutten på byggingen? 😁

Vi har ikke fått tid til å oppdatere bloggen på samme måten som i starten - tiden har blitt brukt til rent dugnadsarbeid, og til å gjøre klar for turnering 4. juli. Det er nå 86 påmeldte, som betyr at det er kun 14 ledige plasser igjen. Om du ønsker å delta, så haster det å registrere din påmelding: https://discgolfmetrix.com/1746696

Mer info om åpningsturneringen finner du her: https://www.preikestolendiscgolf.com/pdgc-opening-tournament

Deltakere vil også få tilsendt mer praktisk info på epost, noen dager før turneringen.

Kommende uke ser det ut til at være blir tålig bra, regnværet har gitt seg 😁Lørdagen (26.06) blir den store, store byggedagen, som vil vise oss hvor langt vi klarer å komme før åpningsdagen. Vi er en liten klubb, som har laget oss et høyt ambisjonsnivå - 20 hull der alle 20 skal være et hull du gleder deg til å kaste på, og utfordrende. Vi er utrolig heldige som fikk et område til å oppnå dette på, og ikke minst eiere av dette området som kunne ta regningen for materialet, og plenklipping av de hullene som krever det. Målet er også at alt skal være kantklippet og alt av gangbaner ferdig, før åpning. Da trenger vi hjelp, og lørdag 26.06. er siste lørdagen med full dugnad. Om du klarer å finne noen timer til å være med, vil det være utrolig god hjelp!


Vi er grovt regnet på rundt 90% når man ser på fremdriftsplanen - men planen tar ikke høyde for at det tar så mye ekstra tid på de siste hullene på grunn av avstander. Så hjelpen din trengs enda! Om vi får lov til å være desperat, så ber/trygler vi alle som kan å hjelpe oss denne lørdagen: medlemmer som ikke-medlemmer, lokale og ikke-lokale, faste dugnadshjelpere, de som har bidratt jevnt og trutt, og de som ikke har klart å stille så mye hittil.


Får vi alle mann til pumpene, så kan vi sikre at regionenes kanskje mest attraktive bane blir så godt som overhode mulig til åpning og åpningsturneringen 4. juli.


Til slutt: Vi kommer ikke over hvor fin natur som kommer fram, nå som vi får ryddet vekk ugress og buskasvekster. Nyt noen bilder vi har klart å ta under byggingen :)


Håper vi ser deg snart! :D


195 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page