top of page

VKT 2022!

Oppdatert: 18. sep. 2022

Som vi tidligere har annonsert på Facebook, avslutter årets Vestkysttour på Preikestolen! Konkurransen er innom Karmøy, Bergen, Sandnes, før den avslutter i Ryfylke.

Man trenger ikke å ha deltatt på tidligere runder av vestkysttouren, for å være med på Preikestolen. Det er både sammenlagtpremier og premier per turneringshelg, så det er fullt mulig å vinne premier.


Vi ønsker å gjøre siste turnering til en sosial happening, så denne turneringen vil bli kjørt over 2 dager med golfstart begge dagene. Det spilles altså en runde per dag.

Lørdag 24. september - tilfeldige grupper start fra 09.00 Søndag 25. september - grupper etter klasse og score start fra 09.00.

Alle chase og leadcards i alle grupper vil gå ut sist på søndag. Dette gjør at vi kan få mest mulig publikum på balkongen når gruppene kommer inn og vinneren skal kåres!


Inkludert i påmeldingsavgiften til turneringen er lunsj, kaffe og leskedrikk. Inkludert er også parkeringskort for fredag til søndag, og greenfee. Dersom du ønsker å bruke ditt parkeringskort allerede på fredag for en treningsrunde, ta kontakt med klubben på messenger eller epost, slik at vi kan legge det klart til utdeling der oppe.


Du kan følge annonseringer om påmeldingstidspunkt, oppdatering om status m.m. på Vestkysttouren's egen facebookside.


Det har blitt jobbet veldig mye på banen i August og September, og nå skinner den bedre enn noen gang! Banen har nå stått i rett over ett år, og vi begynner å få orden på det aller meste. Mange småforbedringer er gjort for å gi bedre sikt, noen ekstra gangbaner, det er klippet ekstra mye på "vanlige" landesteder for feilkast for å unngå lost disc osv. Her spiller man i naturen, med fjell, skog, ulendt og lendt (?) terreng, så det er uansett viktig med gode tursko. Det vil alltid være noen våte partier på denne banen.Vi må rette en stor takk til hovedsponsor for hele Vestkysttouren, Aceshop.

Videre må vi takke Tørst, som stiller med energidrikke!

Takk til Stiftelsen Preikestolen som igjen sponser parkering! Det settes sterk pris på!


Tusen takk til Guru discgolf som sponser turneringen på Preikestolen med diverse premier, blant annet 2 Sigr-sekker!


Tusen takk til Toby_dyes som stiller med disc.


Til lunsj har man valget mellom Club Sandwich eller Ostehorn fra Ryfylke bakeri & konditori, dette valget må man ta ved påmelding i metrix. Tusen takk til Ryfylke bakeri & konditori, som stiller med mat!


Til slutt må vi rette en takk til Rema 1000 Jørpeland, som sponser frukt til lunsjen!


CTP og Longest putt:

Open & Master: CTP på hull 16.

Dame & Junior: CTP på hull 10.

MA3 & MA4: CTP på hull 17.


Longest putt for alle på hull 4.

Premieutbetalinger

Premieutbetalinger vil annonseres når det nærmer seg turneringsdagen. Det blir uansett flust med muligheter til å vinne noe fett, enten man har deltatt på tidligere runder eller ikke!


Preikestolen Fjellstue har laget overnattingspakker med middag. Det tilbys følgende overnattingspakker, hvis du skal delta på turneringen:

Pakketilbud I – lørdag til søndag

  • 2 retters middag

  • Overnatting på Preikestolen Fjellstue med privat bad

  • Frokostbuffet

  • Gratis parkering

Pris pr person i delt rom NOK 1445.- // i enkeltrom NOK 1995.-


Pakketilbud II

  • 2 retters middag

  • Overnatting på Preikestolhytta med delt bad

  • Frokostbuffet

  • Gratis parkering

Pris pr person i delt rom NOK 945 // i enkeltrom NOK 1445.-


Overnattingspakkene bestilles ved å sende mail til booking@preikestolenbasecamp.no // Pakketilbud 1 eller Pakketilbud 2


--------


Til de som måtte bekymre seg for å miste disc i vannet på hull 6 eller 13, kan vi berolige med at det vil bli dykket etter discer rett etter siste runde av turneringen, så de vil komme raskt tilbake i bagen 😅


Vi kommer til å oppdatere dette blogginnlegget med mer info etter hvert som turneringen nærmer seg!


Påmelding gjøres via discgolfmetrix. Logg på, velg din klasse i rullegardinmenyen og trykk meld deg på.117 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page