top of page

Medlemskap

Som medlem får du tilgang til alle turneringer som er i regi av klubben, klubbens sosiale nettverk, du kvalifiserer for premier i ukesgolfen, og du får tilgang til billig lisens*. Les mer om lisens her. Som medlem spiller du også gratis på vår nye bane ved Preikestolen (ikke-medlemmer må betale 50 NOK i green fee per person per besøk).

Klubben er en frivillig organisasjon, og målsettingen til klubben er at alle midler som kommer inn, skal komme medlemmene til gode. Som medlem er du også velkommen, og ønsket, til å være med å påvirke klubben.

Alle som melder seg inn i klubben får en meget pen mini med klubbens logo. Ta kontakt med oss for å avtale hvor din mini skal overleveres, eller huk tak i noen av oss om du spiller med oss. Alle i styret har noen ekstra minier liggende i sekken :)

For å betale kan klubben søkes opp i Vipps, og så velger du det medlemskapet som gjelder deg. Se også under for direktenummer i Vipps, eller scan QR direkte i Vipps, for enkelhets skyld. Ber om at du skriver inn epost-adressen din ved betaling, så vi enkelt kan komme i kontakt med deg senere.
Vi er i gang med å melde oss inn i NAIF. Et av kravene for å være medlem der, er god oversikt over alle medlemmer. Ber om at du fyller ut skjema https://forms.gle/YAi586fwhwWVoW2CA

Alle opplysninger behandles konfidensielt.


Du vil motta én epost i året, i forkant av årsmøtet. Resten av året blir oppdateringene om hva klubben driver med annonsert på facebook og bloggen.

Om du ønsker lisens, må det bestilles selv av hver enkelt. Klubben anbefaler alle som spiller å ha lisens, ettersom lisensen er en rimelig måte å få forsikring ved kroppslig- og materiell skade.

*Lisensordningen er ikke klar, men klubben har startet prosessen med å melde seg inn i NAIF, der lisens blir tilgjengelig.

Det presiseres at som støttemedlem får du ikke klubbfordeler.

qr Herre.JPG

Medlemskap Herre

Medlemskap Herre - 250kr

Medlemskap for herrer - 18 år og oppover.

Vippsnummer 649936 - eller ta opp mobilen og velg "Skann" i appen, og hold mobilen over QR-koden for herrer. Pris for medlemskap er 250kr i året. Ber om at du skriver inn epost-adressen din ved betaling, så vi enkelt kan komme i kontakt med deg senere.
Ber om at du fyller ut: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScePHJeGbCXyOc3dWwUS_kP6Mkd8AJBAKtasAvLBSxNLdp9LA/viewform

qr Dame.JPG

Medlemskap Dame

Medlemskap Dame - 250kr

Medlemskap for damer. 18 år og oppover.

Vippsnummer 649937 - eller ta opp mobilen og velg "Skann" i appen, og hold mobilen over QR-koden for damer. Pris for medlemskap er 250kr i året. Ber om at du skriver inn epost-adressen din ved betaling, så vi enkelt kan komme i kontakt med deg senere.

Ber om at du fyller ut: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScePHJeGbCXyOc3dWwUS_kP6Mkd8AJBAKtasAvLBSxNLdp9LA/viewform

qr Junior.JPG

Medlemskap Junior

Medlemskap Junior - 125kr

Medlemskap for de under 18 år.

Vippsnummer 649939 - eller ta opp mobilen og velg "Skann" i appen, og hold mobilen over QR-koden for junior. Pris for medlemskap er 125kr i året. Ber om at du skriver inn epost-adressen din ved betaling, så vi enkelt kan komme i kontakt med deg senere.

Ber om at du fyller ut:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScePHJeGbCXyOc3dWwUS_kP6Mkd8AJBAKtasAvLBSxNLdp9LA/viewform

qr Familie.JPG

Medlemskap Familie

Familiemedlemskap - 375kr

Dersom dere er flere medlemmer i en husstand, med samme adresse.

Merk betalingen med de fulle navnene på alle den gjelder, slik at vi får registrert alle medlemmene korrekt. Vippsnummer 649938 - eller ta opp mobilen og velg "Skann" i appen, og hold mobilen over QR-koden for familie. Pris familiemedlemskap er 375kr i året.

Ber om at du skriver inn epost-adressene ved betaling, så vi enkelt kan komme i kontakt med dere senere.

Om det ikke er plass til navnene på alle familiemedlemmene i Vipps, send oss en epost eller kontakt oss via skjema.

støttemedlem qr.JPG

Støttemedlem

Støttemedlem - 100kr

Støttemedlem er en mulighet som er beregnet for deg som ikke spiller discgolf, men som ønsker å støtte klubben. 
Som støttemedlem får du ingen klubbfordeler.  Som støttemedlem får du mulighet til å delta og stemme på årsmøtet. Du får opp til 2 eposter i året (vanligvis 1) om hva som rører seg i klubben.

Vippsnummer 690989 - eller ta opp mobilen og velg "Skann" i appen, og hold mobilen over QR-koden for støttemedlemmer. Pris for støttemedlem er 100kr i året.

Ber om at du fylller ut: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScePHJeGbCXyOc3dWwUS_kP6Mkd8AJBAKtasAvLBSxNLdp9LA/viewform

Medlemskap: Get Involved
bottom of page